Na 2 jaar Corona ellende staan de stoplichten op groen en mogen we eindelijk weer een gezellige Feest4daagse organiseren. 

Wij starten met een gezellige Superbingo op de donderdagavond met vele mooie prijzen. Vrijdag gaan we een Festival genaamd “Kloosterpop” organiseren met 6 verschillende rock bandjes uit de regio. Op zaterdag komt de jeugd van de basisscholen in actie waarmee we hele leuke spellen gaan doen. Geef je op en neem je hele familie mee om je aan te moedigen.

Op zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer met de feestband Proost! Zij geven een explosieve en energieke show waarin de super hits je om de oren vliegen. Wij verwachten dan ook een spetterend optreden van deze Top band. Later op de avond zal Stef Ekkel (bekend van “liever te dik in de kist”) nog een optreden verzorgen. Voor de zondagochtend hebben we een leuke Fietspuzzeltocht uitgezet die u door onze mooie regio laat fietsen. Als afsluiter hebben we zondagmiddag Versnelling van de Helling. Dit belooft zeer spectaculair te worden, dus mis het niet.