2017

18 maart 2017        Toneelavond in MFC Heilgerlee:

Toneelvereniging de Omtrek organiseert i.s.m. de Kloosterboertjes deze doldwaze klucht. Dus kom er even uit en activeer je lachspieren !… Zaal open 19.00 uur – aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij dieren speciaalzaak Buze te Heiligerlee en bij de leden van de Omtrek.

 

13 mei 2017             Geraniumactie:

De Geraniumlijsten zullen op maandag 1, dinsdag 2 of woensdag 3 mei 2017 worden opgehaald bij de deuren. Zaterdag 13 mei 2017 kunnen de geraniums worden opgehaald tussen 10:00 uur en 12:00 uur bij de speeltuingebouw te Heiligerlee.

 

29 juni 2017             Superbingo in de tent:

In de feesttent aan de Ossevenne zullen we 8 ronden gaan spelen en 1 super ronde waarin vele mooie prijzen gewonnen kunnen worden (3 prijzen per ronde en 1 super ronde met 3 fantastische prijzen). De kosten zijn € 10,- voor 8 ronden en € 2,50 voor één super ronde. Aan het einde van de avond zullen we net als vorig jaar weer een speciale ronde gaan spelen, die los staat van de andere ronden. Hier komen we apart bij u langs de tafels om voor deze ronde een kaartje te kopen. Het belooft weer een spannende ronde te worden! De feesttent gaat om 19:00 uur open. Aanvang is 20:00 uur. Opgave is niet nodig.

 

30 juni 2017                  Schuimparty met DJ Duguneh en STUK TV:

DJ Duguneh zal je de tent uitblazen met de vetste beats. Hij weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Zijn repertoire bestaat uit top 40 nummers en Dance muziek. Ook zal Stuk TV (bekend van verschillende bekende tv programma’s en YouTube kanalen) een één uur durende show gaan geven, waar men over een tijdje nog over zullen praten. Zorg dus dat je er bij bent !!!! De feesttent gaat om 20:15 uur open. Aanvang is 20:30 uur.

Entree is € 5,00 in de voorverkoop en € 7,50 aan de kassa. Voorverkoop bij Dierenspeciaalzaak Buze te Heiligerlee, Café “De Gieterij” te Heiligerlee, Primera Kiewiet te Winschoten en Primera Faber te Scheemda. Tevens kan er op onze homepagina online tickets worden gekocht.

 

1 juli 2017                       Activiteitendag en feestavond:

10.00 – 12.00 uur: Spellencircuit (voor kinderen t/m groep 4)  

Tijdens deze ochtend voor de allerkleinsten gaan we allemaal leuke spellen doen, zoals Eendjes vissen, Ring gooien, Angry Birds, Letterpakkenspel etc. De kinderen worden in gelijke groepen verdeeld en gaan de spelletjes in circuitvorm spelen. Kom dus gezellig samen met papa, mama, opa of oma want het belooft een waar spektakel te worden. Voor kinderen jonger dan 4 jaar is begeleiding verplicht. Geef je dus snel op! Graag opgave voor 23 juni 2017. E-mail: karenbos1@hotmail.com of kirstenwolthek@gmail.com. Onder vermelding van naam, leeftijd en groep / naam ouder/verzorger t.b.v. begeleiding. Locatie: feesttent aan de Ossevenne (Eextahaven III) Deelname: Gratis 

13.00 – 15.30 uur: Race tegen de klok (voor kinderen van groep 5 t/m 8)

’s Middags draait alles om de klok. Het doel van deze middag is om in teams van 8 een snelle tijd neer te zetten. Dit kan door de spellen, waaronder een Waterrace en een Escape Room, zo goed mogelijk uit te voeren. Daarnaast zal ook het bekende Letterpakkenspel niet ontbreken. Denk jij dat je de klok te slim af kunt zijn? Geef je dan snel op! Graag opgave voor 23 juni 2017. E-mail: karenbos1@hotmail.com of kirstenwolthek@gmail.com Onder vermelding van naam, leeftijd en groep. Locatie: de feesttent aan de Ossevenne (Eextahaven III) Deelname: Gratis 

20.00 – 01.30 uur: Feestavond

Papa di Grazzi is een band wat meer kan dan fantastisch musiceren. Het is een gelikte show met maffe taferelen. Een band met een spraakmakende zanger, een veelzijdige zangeres, super lenige danseressen, 5 top muzikanten, Geinige acts, een sms-party, saxofoonsolo’s, trompet, een videoshow, noem maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op! Papa de Grazzi speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers. Tussentijds zal DJ Jeroen Gras de eindjes aan elkaar draaien, zodat u kan genieten van een non-stop durende show. De feesttent gaat om 20:00 uur open. Aanvang is 21:00 uur. Entree is € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa. Voorverkoop bij Dierenspeciaalzaak Buze te Heiligerlee, Café “De Gieterij” te Heiligerlee, Primera Kiewiet te Winschoten en Primera Faber te Scheemda. Tevens kan er via onze homepagina online tickets worden gekocht.

2 juli 2017                     Fietspuzzeltocht & “Glans van de Schans”:

Vanaf 10.00 uur:  Fietspuzzeltocht voor het hele gezin.

U kunt vanaf 10:00 uur tot 11:00 uur starten met deze leuke, ontspannende fietstocht. Wij zullen ons best weer doen om een leuke route door de omgeving uit te zetten. De tocht heeft een lengte van ongeveer 25 km. De start van de fietspuzzeltocht is vanaf de feesttent aan de Ossevenne. Deelname: Gratis

13.30 -16.30 uur: Met glans van de Schans ( vanaf 12 jaar )

Altijd al met hoge snelheid met een band van een schans af willen gaan en vervolgens gelanceerd worden op het water? Dan is dit je kans! In de vijver naast het feestterrein wordt een parcours uitgezet die de groepen moeten afleggen. Eerst een behendigheidsoefening daarna met glans van de schans en dan nog een stukje over en door het water en dan bellen.

Je geeft je op per team van 4 personen met minimaal 1 vrouw per team. Durf jij het aan? Geef je dan snel op voor dit spektakel. We strijden in 2 leeftijdscategorieën:

– van 12 t/m 15 jaar

– 16 jaar en ouder

Geef je op voor 23 juni 2017!

Email: secretariaat@dekloosterboertjes.nl

o.v.v. Glans van de Schans XXL met je naam en leeftijd.

Nb:

Deelname is op eigen risico.

Tijdens deze middag zal er muzikale begeleiding zijn van

De Rio’s, waarna zij ook de Feest4daagse tegen ca. 18:00 uur zullen gaan afsluiten.