Programma zaterdag 9 juli 

 

De zaterdag is vol gepland met allerlei activiteiten voor jonge en oudere inwoners van ons dorp. Het staat in het teken van spel, amusement en muziek. 

Op de zaterdagmorgen en middag gaat een groep enthousiaste vrijwilligers iets leuks organiseren voor alle jeugd tot en met groep 8. Het programma is als volgt ingedeeld:  

10.00 – 12.00 uur: Speurtocht (voor kinderen t/m groep 4)  

Tijdens deze ochtend voor de allerkleinsten gaan we een speurtocht doen door het bos. Onderweg gaan we op zoek naar allerlei circus figuren die een spel voor ons klaar hebben staan. Bij elk spel is een puzzelstukje te verdienen. Speur je met ons mee? Kom gezellig samen met papa, mama, opa of oma, want het belooft een waar avontuur te worden. Geef je dus snel op! 

Voor kinderen jonger dan 6 jaar is begeleiding verplicht. 

Graag opgave voor 1 juli 2022. 

E-mail: kirstenwolthek@gmail.com  

Onder vermelding van: naam, leeftijd en groep/naam ouder/verzorger t.b.v. begeleiding. 

Locatie: feesttent aan de Ossevenne (Eextahaven III) 

Deelname: Gratis  

13.00 – 16.00 uur: Spellencircuit (voor kinderen van groep 5 t/m 8) 

’s Middags draait alles om samenwerken tegen de tijd. Het doel van deze middag is om in teams zoveel mogelijk punten te verdienen bij uiteenlopende spelletjes. Zo is de Escaperoom terug van weggeweest met natuurlijk een nieuwe code om te kraken. Daarnaast worden er spelletjes gespeeld als Hippo Hap, Sokkenchaos, Mega Jenga en het welbekende Letterpakkenspel. Denk jij met jouw team de meeste punten te kunnen verzamelen? Geef je dan snel op! Opgave mag individueel of in teams van maximaal 6.  

Graag opgave voor 1 juli 2022. 

E-mail: kirstenwolthek@gmail.com  

Onder vermelding van: naam, leeftijd en groep.  

Locatie: feesttent aan de Ossevenne (Eextahaven III) 

Deelname: Gratis